Upplev dahl.se
Företagsnyheter

Upplev NYA Dahl.se

Snabbare, enklare och supersökbar – 3 anledningar att älska vår nya site!

Vi har inte bara lyssnat på våra kunder, vi har gjort jobbet och nu är det dags att låta dig uppleva NYA dahl.se. Välkommen till branschens bästa webbsida för dig som jobbar inom vs, mark&va och alla yrkesroller i kontakt till dessa områden.

På NYA dahl.se får du massor av godsaker men låt oss lyfta fram dessa 3:

Snabbare – ja, inte bara snabb utan snabbare. Här går det undan. Vi har lagt mycket krut på att få upp hastigheten på siten rent allmänt men framför allt gällande orderläggningen. Vi vet ju att det är bråttom när det droppar inom vvs så vi har sett till att vara lika snabba som våra kunder. Du kommer att uppleva skillnaden, testa bara.

Enklare – logisk helt enkelt, du fattar snabbt vad du ska göra för att komma vidare till nästa steg. Behöver inte förklaras bättre än så, det är helt enkelt enkelt!

Supersökbar – ska du ta med dig en enda sak till nya siten så är det SÖK! Vi har lagt in ca 40 000 synonymer till de produkter vi säljer på siten.

Förutom detta så finns massor av tjänster och enkla metoder för att hålla koll på din affär, under din egen sida kan du lägga till allt som är viktigt för just dig.

Välkommen till NYA dahl.se